Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مداح اهل بیت بیان کرد: هیچکدام از مداحان دفاع مقدس از همان اول برای مداحی به جبهه نرفتند، این عزیزان برای دفاع می‌آمدند و چون صدای خوبی داشتند از آن‌های برای مداحی استفاده می‌کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، مراسم نکوداشت چهار شهید مداح(شهیدان جواد رسولی، غلامعلی رجبی، محسن گلستانی، حسین معزغلامی) با عنوان «چاووشان جبهه» عصر امروز دوشنبه 8 آبان ماه در باشگاه خبرنگاران پویا خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر طهماسبی مداح اهل بیت و رزمنده دوران دفاع مقدس در ابتدای این مراسم گفت: خدا را شاکرم که لطف کرد و فرصت به ما داد که در این مراسم شرکت کنیم. شهدای مداح قدرشان مخفی است و تا بحال کسی به آنها نپرداخته است. این شهیدان همه نوجوان و جوان بودند، اما شهید معزغلامی(شهید مدافع حرم) جایگاه والایی دارد. در زمان جبهه به ما مداحان می‌گفتند «خوانندگان جبهه‌ها» که در روزهای جبهه وظیفه ما این بود.

وی ادامه داد: از آن روزهای جبهه ما با یاد و نام امام حسین(ع) و اهل بیت عملیات‌ها را آغاز می‌کردیم. بعد از مدتی که از جنگ گذشت گعده‌ها و هیئت‌ها در جبهه‌ها تشکیل شد و شکل منسجم‌تری گرفت. یکی از دلایلی که شهدای مداح بسیار بودند آن بود که همیشه مداحان و ذاکران جلوی لشکر حرکت می‌کردند و مداحی‌ می‌کردند.

این مداح اهل بیت بیان کرد: هیچکدام از مداحان دفاع مقدس از همان اول برای مداحی به جبهه نرفتند، این عزیزان برای دفاع می‌آمدند و چون صدای خوبی داشتند از آن‌های برای مداحی استفاده می‌کردند. بسیاری از مداحان دفاع مقدس در خط مقدم جبهه‌ها شهید شدند، اینگونه نبود که مداحان پشت جبهه بمانند. متأسفانه کسی به شهدای مداح دفاع مقدس نپرداخته است. من از خبرگزاری تسنیم تشکر می‌کنم که این مراسم را تشکیل داده‌اند. این شهدایی که امروز مراسم با نام آنها برگزار شده‌ است نقطه مشترکی دارند و این نقطه مشترک این است که همه این عزیزان در سن کم شهید شدند. امروز اگر از بصیرت شهدای دفاع مقدسمان درس نگیریم باید از افراد دیگری درس بگیریم که این تاثیر پذیری از بیگانگان مشخص نیست که انسان را به کجا می‌کشاند.

سپس دکتر صدوقی از دوستان و همرزمان شهید جواد رسولی در این مراسم اظهار کرد: جنگ ما از سال 59 آغاز شد و ما تا 6 ماه اول جنگ ثبات نداشتیم. مداحی در جبهه‌ها از سال 60 با مداحی آقای آهنگران و سپس با مداحی آقای کویتی‌پور آغاز شد. در آن سالها ما از مونولوگ مداحی به دیالوگ مداحی رسیدیم به این صورت که مداح می‌خواند و سینه زنان جواب می‌داند. جواد رسولی یکی از کسانی بود که مبدع سبک مداحی دیالوگ گونه بود. یکی نوع دیگر مداحی این است که توسط بچه‌های بازار می‌خوانند.

وی ادامه داد: جواد رسولی با استعداد ذاتی داشت که چندین سبک مداحی را با هم ادغام کرد و سبک تازه‌ای از مداحی را تولید کرد. بزرگترین ویژگی جواد رسولی این بود که جواد بانی هیئت‌های لشکر 27 محمد رسول الله(ص) و لشکر 10 سیدالشهدا(ع) است. جواد رسولی دانش آموخته کلاس علی انسانی است. از نظر ما هر کسی که در جبهه بلندگو دست می‌گرفت و می‌خواند مداح است. جواد رسولی در چهارچوب مادحین اهل بیت تهران قرار می‌گیرد. شهید جواد رسولی اول مردادماه سال 67 درباره یک لشکر زرهی ایستاد و خونش را نثار انقلاب اسلامی کرد.

در پایان این مراسم از خانواده شهیدان جواد رسولی، غلامعلی رجبی، محسن گلستانی، حسین معزغلامی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

R1380/P1439/S4,37,38/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ محمدحسین فولادی امروز با بیان اینکه پیکر پاک شهید محمدشفیع فیضی‌زاده از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد، گفت: پیکر پاک شهید والامقام در آن سوی مرز مهران و در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق تفحص شده است.

بیشتر بخوانید: پیکر ۵ شهید دوران دفاع مقدس در فکه کشف شد

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام افزود: این شهید در عملیات والفجر۳، سال ۱۳۶۲ به شهادت رسیده است.

فولادی با اشاره به اینکه پیکر این شهید بزرگوار در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف شد و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت، تصریح کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود، گفت: این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

فولادی با تاکید بر اینکه پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود، افزود: شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

در سال ۱۴۰۰ هویت ۲ نفر از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228914 برچسب‌ها ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • عکس| مداحی جدید و جنجالی مهدی رسولی
  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد